Добре дошли в света на Моите нещица!
Надявам се да ви доставя малко радост, така както вие го правите за мен с посещението си. Приятно разглеждане и ... благодаря, че се отбихте!

Начална страница

четвъртък, 7 юли 2011 г.

Разни

     Здравейте!
Последната седмица ми се стори безкрайна! Работата е там, че рязах, лепих, рязах, лепих, докато палеца ми каза: "щрак" и се наложи операция. Сега докато се възстановявам, мога само да ви гледам и да ви се радвам....А мога и да ви покажа някои работи които направих ПРЕДИ ( надявам се да има и СЛЕД, защото вече ме сърбят ръцете :) ).
     Е, след като ви се оплаках, да ви покажа нещо. По ирония на съдбата, това са две "Дръвца на щастието", които направих от гофрирана хартия. Височината им е около 20см.
                     Приятен ден....и си пазете пръстите!  :)

7 коментара:

  1. Ей, чак операция.. лоша работа, ще взема да внимавам когато се събере повечко за рязане и лепене.. :)
    Иначе тези "дръвца" много ги харесвам и имам едно почти готово, чакащо реда си от много отдавна. Много ми харесват цветенцата на твоите дръвца - страхотни подаръци ще са за някого.
    Стискам палци да се оправиш бързо :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нели, прекрасни "Дръвца на щастието" си измайсторила. Съжалявам за това което ти се е случило. Желая ти скорошно възтановяване, за да ни радваш отново с творенията си. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Бързо оздравяване,хартиите няма да избягат :)))макар, че е много трудно да им устои:)).Дръвчетата са чудесни!

    ОтговорИзтриване
  4. Съжалявам за проблема с палеца ти. Оздравявай бързо!
    Винаги съм искала да си направя такова дръвче на щастието, но все не мога да намеря време. Сега , когато видях твоите творения се запалих и реших непременно да намеря нужното време , за да си сътворя такава красота.

    ОтговорИзтриване
  5. Ot cialoto si sarce i dusha ti pojelavam barzo da se vaztanovish!
    I da radvash ochite ni mnogo , mnogo

    ОтговорИзтриване
  6. Много красиви дръвчета, дано бързо да се възстановиш, че палеца определено ще ти трябва, за да продължиш да твориш такива красоти!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да посетите моя блог!Ценя високо мнението ви! Приятен и успешен ден!