Добре дошли в света на Моите нещица!
Надявам се да ви доставя малко радост, така както вие го правите за мен с посещението си. Приятно разглеждане и ... благодаря, че се отбихте!

петък, 23 септември 2011 г.

Визитки

     Е не, че не съм имала досега визитки, но такива с адреса на блога си нямам, а са ми необходими :). Благодаря на Green-Eyed Girl за интересното и много полезно предизвикателство при Картичкофуриите!
    Понеже имам намерение да ги използвам най- рационално, визитките ми не са обемни (все пак, те се прибират в портмоне или визитник). Направих ги в цветовете на разкоша - червено и златно, и неутрално бяло. Любимото ми цвете за всички времена е розата, а този пънч ми е станал нещо като подпис, така че лесно реших какви искам да са моите визитки. Това е резултата, който търсех и който отговаря на стила ми.
                         Приятен ден!

7 коментара:

 1. Нели, много нежни визитки си направила. Харесва ми идеята ти за стилизараната роза и се радвам, че предизвикателството е било полезно за теб. Благодаря ти, че се включи при Картичкофуриите тази седмица!

  ОтговорИзтриване
 2. Много нежни и стилни..Харесват ми!

  ОтговорИзтриване
 3. Много са готини и най-вече много добре те представят - веднага ги асоциирах с теб, заради шрифта и много ми харесва и мотивът с розата, който си вплела.
  Браво и Успех!:)

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря, момичета!
  Гери, това беше и целта ми, шрифта, цветовете и розата да се асоциират с блога. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасна интерпретация, асоциация и представяне чрез тези визитки на теб и блога ти! А розата е една запомняща се емблема в тях!

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да посетите моя блог!Ценя високо мнението ви! Приятен и успешен ден!