Добре дошли в света на Моите нещица!
Надявам се да ви доставя малко радост, така както вие го правите за мен с посещението си. Приятно разглеждане и ... благодаря, че се отбихте!

Начална страница

петък, 2 декември 2011 г.

Награда

         Получих награда от Nani, за което много  благодаря!
       Условието е да споделя седем неща за себе си,  да я предам на седем любими блога и да ги уведомя за това.
       За себе си съм разказвала неведнъж, само мога да допълня, че откакто открих скрапбукинга, всички други любими занимания останаха на второ място. А най- хубавото е, че и много мои ученици се запалиха по него и живо се интересуват от материали, техники и т.н.
       С огромно удоволствие предавам наградата на :Miss Emerald, Deni, Мими, Поли, Краси- *щурчо*, Cvety, Green-Eyed Girl. Това са част от момичетата, посещението при които винаги ме усмихва и зарежда позитивно! Поздравления, момичета и продължавайте да ни радвате с творбите си!
      Приятен ден!

5 коментара:

  1. Нели, миличка, много ти благодаря за признанието! Радвам се, че нещата, които правя, успяват да те заредят с положителна енергия :) Надявам се, че няма да ми се разсърдиш, че няма да продължа веригата от отличия. Нищо против идеята, но местата, където обичам да надниквам са много (включително и при теб) и седем ми е крайно недостатъчно. Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
  2. Нели, благодаря ти! За мен е истинско удоволствие да приема от теб наградата и да я предам нататък! Въпреки, че първоначално мислех да се откажа като Вели, защото наистина ще ми бъде трудно да избера само 7 блога от всички, които с удоволствие посещавам и които ме зареждат с много усмивки и вдъхновение! Но... все пак реших, че ще пробвам да отлича някои от тях.
    Надявам се и занапред да ти е приятно, усмихващо и позитивно, когато посещаваш блога ми!

    ОтговорИзтриване
  3. Честитам Нели уште еднаш, се радувам што оваа награда ти го разубави денот,а со тоа и на сите кои дојдовме на твојот блог. Ти посакувам уште многу убави картички да направиш во иднина а јас ке бидам и понатаму твој гостин на блогот како и досега:)

    ОтговорИзтриване
  4. Нели, благодаря за наградата! Надявам се и занапред да намираш интересни неща в блога ми!

    ОтговорИзтриване
  5. Ех,че хубава изненада Нели! Благодаря! Дори само един човек да успеем да усмихнем с нещата, които творим, значи сме успели. Ще ми е трудно да се спра само на 7 блога, които ме зареждат, но...ще се опитам :-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да посетите моя блог!Ценя високо мнението ви! Приятен и успешен ден!