Добре дошли в света на Моите нещица!
Надявам се да ви доставя малко радост, така както вие го правите за мен с посещението си. Приятно разглеждане и ... благодаря, че се отбихте!

Начална страница

четвъртък, 4 април 2013 г.

Трета блог годинка :)

      Здравейте, скъпи дами!
    На днешния ден преди 3 години направих първата си публикация в този блог и се впуснах в приятно приключение довело ме до още по - приятни приятелства и познанства. Равносметка на изминалото време няма да правя, само ще споделя, че превърнах блога в убежище от което черпя положителни емоции.
    На Рожден ден без почерпка не бива, затова съм приготвила подарък- изненада за един от моите последователи, оставил коментар под тази публикация (подаръка ще покажа по - късно).
    04.04.2010 г. беше Великден, затова ви очаквам до  Великден - 05.05.2013, освен това тогава имам и личен празник :)
    Не е задължително, но ще се радвам ако сложите снимката с подаръка - изненада с линк към моята почерпка на страничната лента на вашия блог, за да научат повече хора.
     Очаквам ви! Късмет!

17 коментара:

  1. Нели, честит празник мила!
    Да си жива и здрава и да "блогърстваш" тук още много по 3 години! А аз ще надничам най-редовно (независимо дали пиша коментар или не) не те изпускам от поглед!

    ОтговорИзтриване
  2. Ехааа,трета блогодинка!!!:) Браво!!!:) Честита да ти е и от все сърце ти желая още поне 10 пъти по толкова да отпразнуваш,все така да ни радваш с талант и въображение,настроение и още много, много прекрасни,щастливи крафрърски моменти:)Редовно посещавам твоето пъстро местенце и всеки път се възхищавам на креативността ти:)Продължавай все така;)))ХХХ

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник! Пожелавам още много такива празници и годинки, изпълнени с много и красиви проекти! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ехе, три годинки си е сериозна работа.Честито, Нелка, да си здрава и да имаш много свободно време и вдъхновение.

    ОтговорИзтриване
  5. Честито и от мен! Нека блогът ти все така да те зарежда с положителни емоции,да продължаваш да откриваш нови приятели, нови предизвикателства и вдъхновението да все така с теб! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честита годинка! Често се отбивам при теб, макар да не пиша винаги. Имам честта и удоволствието да съм притежател(по-точно синът ми) на едно от твоите творения, което харесвам страшно много -кутийка с Коледно еленче. При теб намирам много интересни и красиви творения! Продължавай все така.

    ОтговорИзтриване
  7. Честита блого-годинка! Хубаво е, когато хората поддържат огъня на обичаните неща! Пожелавам ти творческо вдъхновение и повечко време, в което да създаваш хубавини :)

    ОтговорИзтриване
  8. Записвам се, Нели! И отново Честита трета блого годинка! Много положителни емоции и все такива хубави майсторийки!

    ОтговорИзтриване
  9. Нели, невероятен е твоят блог. Винаги се спира при теб.Честита трета годинка.

    ОтговорИзтриване
  10. Нели, честит празник и от мен! Повече време и вдъхновение ти желая :) Поооздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Нели,възхищавам се на красотата която сътворяваш.Пожелавам ти още повече реализирани идеи и време да ги споделяш с многобройни последователи:)Честита блогогодинка!

    ОтговорИзтриване
  12. Честита трета блогогодинка!С пожелание да продължаваш да пълниш това местенце с много красоти и реализирани проекти!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  13. Честита трета блогогодинка,Нели!Бъди здрава,щастлива,много вдъхновена и продължавай да създаваш красоти в твоето вълшебно местенце!
    Поздрави:))) Мира

    ОтговорИзтриване
  14. Честита блогогодинка и от мен! Продължавай все така да поддържаш блога си и нека все повече хоранамират хармония и спокойствие тук! Желая ти много време за красота!

    ОтговорИзтриване
  15. Нели, честит празник! Макар и доста позакъсняла,/ нямах възможност да следя блоговете доста време/ приеми моите сърдечни пожелания за третата ти блогогодинка!Пожелавам ти още много реализирани идеи,въображение и пролетно настроение!

    ОтговорИзтриване
  16. Честит Празник, Нели! Бъди здрава, щастлива и усмихната! Продължавай да ни радваш с твоите красоти :)

    ОтговорИзтриване
  17. Честит Празник и от мен! Страхотен блог, много вдъхновяващ и зареждащ! Пожелавам ти много пъти по толкова да празнуваш и да си все така креативна :) Благодаря за почерпката и възможността :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да посетите моя блог!Ценя високо мнението ви! Приятен и успешен ден!