Добре дошли в света на Моите нещица!
Надявам се да ви доставя малко радост, така както вие го правите за мен с посещението си. Приятно разглеждане и ... благодаря, че се отбихте!

Начална страница

неделя, 21 април 2013 г.

Експерименти с АТС

    Най- после днес ми остана малко време да опитам нещо, което отдавна замислям. Обзета от патриотизъм направих няколко АТС с  дигитални печати собствено производство с пейзажи от Копривщица. Обикновено ги оцветявам с акварел, но сега мацах с мастило и тампони :) Мастилото е обикновено, пигментно. Позволих си да декорирам само с връвчица и копче. Не съм сигурна доколко се получиха, но ще продължа да експериментирам в тази посока. Може би трябва да поработя и върху печатите, за да станат по- подходящи за работа с мастило.
     Не забравяйте, че имате още време да се запишете за Моето Blog Candy тук.

                   Приятна вечер!

7 коментара:

  1. Нели, идеята ти да се представиш по този начин е прекрасна (и патриотична)! Харесва ми декорацията - изчистена и премерена. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Много са хубави печатите ти "собствено производство". Страшно ефектни АТС.

    ОтговорИзтриване
  3. Възхищавам ти се ,как винаги се стремиш и успяваш при това много успешно да вплетеш в нещата,които изработваш патриотичният дух,който така силно носиш в себе си!Нелка ако не са вече запазени аз бих си заплюла едно от твоите АТС-та:)Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни са! Обичам прекрасния ти град, природата и духа му! Посещавам го с голямо удоволствие и винаги откривам нещо, което не съм успяла да видя :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви момичета! Наистина се притеснявах, как ще ги приемете :))
    Снежи, кажи кое си избираш и ще ти го пратя веднага.

    ОтговорИзтриване
  6. Оооо веднага ти казвам -третото по ред Нелка:)Ураа!Ще ти дам адрес в Стара Загора става ли?

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделяте от времето си, за да посетите моя блог!Ценя високо мнението ви! Приятен и успешен ден!